FAQ

Heb je een vraag? Wellicht staat het antwoord hier tussen.

Wie is het gezicht achter A Tiny Cheer?
Ik ben Kim, 35 jaar en woon samen met mijn man Frank en kleine man Oof in het pittoreske Haastrecht. Hou van alles wat met papier, illustratie, kleur, natuur, eten, tuinieren, inkt en andere creatieve dingen te maken heeft. Neem overal visitekaartjes mee en mijn "kleur" is zwart. 
 
Wat zijn de verzendkosten?
De standaard verzendkosten voor kaarten (tot 100 gr) uit de webshop zijn € 2,95
- Voor een brievenbuspakketje zijn ze € 3,95
- Boven de €20 zijn de verzendkosten gratis
 
Maakt A Tiny Cheer ook ontwerpen op maat?
Ja, ik maak illustraties, logo's en (geboorte)kaartjes op maat. En op deze pagina kun je alvast meer info vinden. Stuur mij een mailtje met je ideeën en ik neem contact met je op en dan kunnen we kijken of we er samen een Tiny Cheer van kunnen maken.

Hoe lang duurt het voordat mijn Cheer verzonden wordt?
Je bestelling wordt binnen 1-3 dagen verzonden. Ik stuur je een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden. Voor pakketpost ontvang je ook een e-mail met track & trace code, zodat je je pakketje kunt volgen. Een brievenbuspakketje wordt zonder track & trace code verstuurd. 
+ altijd een feestje om uit te pakken

Hoe kan ik betalen?
Je kunt je bestelling nu alleen nog betalen met Ideal. 

Wat voor papier gebruikt A Tiny Cheer voor de kaarten?
Ik maak standaard gebruik van HVO offset papier, een witte ongestreken papiersoort. Het heeft een matte uitstraling en het is ook nog eens goed beschrijf- en bestempelbaar. (FSC gecertificeerd)

Een aantal van mijn kaarten is gedrukt op PaperWise papier (gerecyclede uitstraling) een ongestreken papiersoort gemaakt van landbouwafval zoals bladeren en stengels van gewassen. Het heeft een gebroken witte kleur
en kleine vezeltjes. Deze papiersoort is goed beschrijf- en bestempelbaar.

 Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ja, dit kan. Neem even contact met mij op via info@atinycheer.nl en ik zorg dat alles goedkomt! Hieronder vind je meer uitleg over deze procedure.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met mij opnemen via info@atinycheer.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Is A Tiny Cheer ook beschikbaar voor Wholesale?
Ja zeker:), kijk op mijn pagina wholesale voor meer info! Ik altijd op zoek naar leuke winkels om mijn kaarten in te verkopen.